بازار فروش غنچه گل محمدی صادراتی یکی از بازارهای پر رونق در داخل و خارج است. غنچه گل محمدی جزو محصولات صادراتی ارزشمندی محسوب می شود. به دلیل تولیدات گسترده این گل محمدی در کشورمان تبدیل به یکی از عرضه کننده های مهم در دنیا شناخته شده ایم.

فروش ویژه غنچه گل محمدی صادراتی

مراحل تولید غنچه گل محمدی خشک شده

مراحل تولید غنچه گل محمدی خشک شده گل محمدی یکی از گل های پر استفاده ای است که خواص بسیاری دارد و فرآورده های مختلفی از آن تولید می شود. خشک کردن آن به صورت غنچه یا برگ، پودر گل محمدی و گلاب از نمونه فرآورده های آن می باشند.

گل محمدی عمر کوتاهی دارد به همین دلیل نیاز است برای بالا بردن مدت زمان نگه داری آن را خشک کرد. در این بخش می خواهیم به مراحل تولید غنچه گل محمدی خشک شده بپردازیم.

  1. اولین قدم زمان مناسب چیدن غنچه ها است. غنچه ها زمانی که رسیده اند و در شرف باز شدن هستند باید چیده شوند.
  2. بعد از چیده شدن نیاز است به گونه ای که آسیب نبینند شسته شوند تا کاملا آلودگی ها رفع گردد.
  3. در روش سنتی غنچه ها را به نخ می کشند و در هوای آزاد و با فاصله از زمین قرار می دهند تا خشک شود.
  4. در روش صنعتی این فرایند به کمک دستگاه های مخصوصی صورت می گیرد و میزان حرارت را تنظیم می کنند و در زمانی کوتاه غنچه ها خشک می شوند.
  5. بعد از اتمام مرحله خشک شدن غربالگری جهت تفکیک غنچه های درشت از ریز صورت می گیرد.
  6. در نهایت غنچه ها را به صورت بسته بندی های مختلف روانه بازار می کنند.

گل محمدی خشک شده نیاز به روش نگهداری درست دارد، پس با این تصور که چون خشک شده است می توان در هر فضایی از آن نگهداری کرد، اشتباه می باشد.

چگونگی تهیه غنچه گل محمدی صادراتی

چگونگی تهیه غنچه گل محمدی صادراتی چگونگی تهیه غنچه گل محمدی همان طور که در بخش قبل اشاره کردیم در دو صورت صنعتی و سنتی صورت می گیرد. در ابتدا که ماشین آلات تخصصی ورود پیدا نکرده بودند غنچه ها با دخالت نیرو انسانی و در معرض هوا و نور خورشید فرایند خشک شدن را طی می کردند. در این روش هم زمان زیادی طی می شد و هم تماس با نور خورشید و رنگ و طعم غنچه ها را تحت تاثیر قرار می داد.

اما امروزه به کمک روش صنعتی و با کم ترین دخالت نیرو انسانی غنچه ها در بهترین وضعیت و کم ترین زمان فرایند خشک شدن را طی می کنند. هر چه فرایند خشک شدن به صورت اصولی تر طی شود رنگ و طعم و عطر غنچه بیشتر حفظ خواهد شد و در نتیجه فاکتورهای یک محصول صادراتی درجه یک را دریافت می کند.

اشتراگ گذاری:

لطفا دیدگاهتان را بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند